TE KOOP: Arkplein 61, ALKMAAR

165.000

Arkplein 61, Alkmaar

Locatie

OMSCHRIJVING Arkplein 61 ALKMAAR

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Je bent zoekende naar je eerste of volgende woning, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Het is niet moeilijk, je wilt gewoon een goed appartement, lekker fris en licht en gelegen op een centrale locatie.

Wij als makelaars maken het je graag gemakkelijk en nodigen je uit om aan het Arkplein 61 in Alkmaar te komen kijken. Binnenstappen is verkocht zijn! Dit appartement is netjes afgewerkt en uitgerust met een ruime, lichte splitlevel woonkamer, eenvoudige keuken, een lichte slaapkamer en een eenvoudige badkamer. De twee balkons met leuk vrij uitzicht zijn de kers op de taart.

Ben jij toe aan de volgende stap? Neem dan gauw contact op met één van onze makelaars, zij leiden je graag rond!

Wonen
De woonkamer is lekker licht en ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor een grote hoekbank. Dit appartement is splitlevel wat een leuke speelse sfeer geeft aan het geheel. Middels het trappetje komen we boven waar een leuke ruimte aanwezig is voor het plaatsen van een gezellige eettafel aangrenzend aan de open keuken.

Koken
Er is open, eenvoudige keuken aanwezig. Ideaal, zo heb je tijdens het koken altijd contact met vrienden en familie in de woonkamer.
Deze keuken is voorzien van lichte frontjes en een fijne deur richting het tweede balkon. Zo kan je tijdens het koken fijn de deur openzetten. Tevens vindt je hier de witgoedaansluiting.

Balkon
Aan de woonkamer grenst een balkon, en aan de keuken grenst het tweede balkon. De balkons liggen op het noorden en het zuiden. Zo kan je op elk moment van de dag een lekker plekje in de zon vinden. Plaats hier een lekkere stoel en geniet van het uitzicht. In de kelder bevindt zich een riante berging van circa 14m2.

Slapen
In dit appartement is 1 ruime slaapkamer aanwezig. De kamer is lekker licht en netjes afgewerkt waardoor je hier heerlijk tot rust komt.

Badkamer
Vanuit de hal heb je toegang tot de badkamer. Deze is eenvoudig en afgewerkt met donkergrijze tegels op de vloer en witte tegels tegen de wand. Verder heb je hier een douche en een wastafel.

Locatie
Prima bereikbaar via diverse uitvalswegen, nabij groen- en waterpartijen, winkelcentrum, NS-station, speelveld en basisschool. Goede parkeermogelijkheden in de straat en in de directe, autoluwe omgeving.

Arkplein 61

© DGBonline.