TE KOOP: Nieuwlandersingel 2, ALKMAAR

175.000

Nieuwlandersingel 2, Alkmaar

Locatie

OMSCHRIJVING Nieuwlandersingel 2 ALKMAAR

Fantastische pittoreske woning gelegen aan de Nieuwlandersingel! Wie wil er nou niet wonen in deze knusse tussenwoning aan de gracht in de gezellige Alkmaarse binnenstad? U woont hier op loopafstand van het centrum, maar wel in alle rust.

INDELING

Woonkamer en keuken
Wanneer u de woning betreedt bevindt u zich in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houtlook-laminaat vloer en gestucte wanden. De woning wordt verwarmd doormiddel van radiatoren, heeft houten kozijnen en dubbelglas. Aan de rechterzijde van de woning is de keuken opgesteld. De keuken is voorzien van een Hotpoint-Ariston vierpits-gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Tevens is de keuken voorzien van een ronde spoelbak met eenhands-mengkraan. In de keuken is plaats voor een wasmachine.

Toilet
Het toilet is betegeld met een antracieten vloertegel en een grote lichtgrijze wandtegel. Boven de tegels zijn de wanden gestuct.

Eerste verdieping
Via de grote witte houten trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevindt zich de slaapkamer. In de slaapkamer zijn de karakteristieke houten balken zichtbaar. Op de vloer ligt een licht houtkleurige laminaat vloer. Aan de linkerzijde is een dakkapel met meerdere dakkoepels wat voor een ruimtelijk effect zorgt en veel lichtinval creëert.

Aan de achterzijde van de slaapkamer is een kleine ophoging naar de badkamer. De badkamer beschikt over een groot rond bad, wastafel met meubel inclusief twee laden, inloopdouche met regen- en handdouche. Het raampje is voorzien van dubbelglas en een houten kozijn. Op de vloer ligt een taupekleurige tegelvloer.

Bijzonderheden:
– De Intergas compact HR CV ketel (2004) is keurig in een kast weggewerkt;
– De meterkast is voorzien van zes groepen, twee aardlekschakelaars, slimme elektriciteitsmeter, gasmeter en watermeter;
– De woning beschikt over een eigen houten berging;
– Heerlijk wonen aan de singel.

Nieuwlandersingel 2

© DGBonline.